Dag 14 Vietnam
Door: Tineke
Blijf op de hoogte en volg Tineke
28 Maart 2025 | Nederland, Weert
De wekker gaat weer op tijd af
Ontbijten en om kwart over 7 met de bus richting Mekong Delta rit van 2 en een half uur.
Een web van rivieren,kanalen,boten,rijstvelden,en woningen.
Geweldig om te zien.
Aan gekomen op de boot gestapt en konden we zien hoe t dagelijkse leven zich afspeelt langs de oevers
Een plek waar de lokale bevolking samen komt en handel drijft.
Weer aan land naar een imker waar uit gelegd word hoe honing gemaakt word,ook kregen wij een lekker kopje thee met honing.
Daarna op de fiets en maken wij een tocht en krijgen wij te zien hoe de mensen daar leven.
We zagen een boerderij waar ze oesterzwammen kweekte,en fietste verder naar een klein riviertje waar wij weer in een klein bootje stapte en genoten van een prachtig uitzicht door de jungle van Vietnam.
Daarna een lekkere lunch in een tuin bij lokale mensen aan huis.
Super.
Later op de middag weer op de boot die ons weer naar de bus bracht en vandaar uit weer terug naar ons hotel.
Lekker even zwemmen en om 7 uur gezamelijk diner als afsluiting van een geweldige reis.
Nog 1 Dag te gaan
Morgen avond naar het Vliegveld voor vertrek
xx
29 Maart 2025 - 08:49
Marianne:
Fijn dat je via mail laat weten waar we je kunnen vinden meid. Ik maakte me al zorgen. Een geweldig avontuur heb je er bijna opzitten. Ben heel benieuwd naar al je verhalen als je weer thuis bent. Dikke knuffel[e-1f60d][e-1f60d]
29 Maart 2025 - 10:04
Heidi:
Tineke, geweldig om zo met je mee te “proeven”! Een speciale beleving. Waar je zeker nog lang van nageniet. Waar ik zeker blij van zal worden als je nog meer vertelt. Lieve groetjes uit Weert
29 Maart 2025 - 10:20
Rita :
Ik had je al gemist en hoorde van ons Henk dat je niets konversturen .
Maar een hele mooie terugreis gewenst van ons e totvlug weer Groetjes
29 Maart 2025 - 10:30
Wilhelmien :
Gelukkig ben je weer boven water, maakte mij al zorgen. Wat vliegen de dagen voorbij, vooral als je zoveel ziet en meemaakt. wij wensen je nu al een goede terugreis zonder obstakels. Tot snel!!! [e-1f340][e-1f618]
29 Maart 2025 - 13:02
Toos Halmans:
geniet nog maar even en een veilige terugreis gr.
29 Maart 2025 - 14:53
Christel :
wat mooi om te zien en wat een avontuur!
Geniet nog een dagje en alvast een hele goede en veilige reis terug [e-2764]️
30 Maart 2025 - 09:29